İZMİR / KARABAĞLAR - Kazım Karabekir Ortaokulu

May

Karabağlar İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen, Atak projesi kapsamında "Baharın Uyanışı: İlkbahar" konulu canlı performans resim etkinliğine katılan 7. Sınıf öğrencilerimizi ve görsel sanatlar öğretmenimiz Serap Dolgun'u tebrik ederiz.

May

Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nazmiye ŞAHİN ile Teknoloji Tasarım Öğretmeni Birgül TAŞTAN tarafından Aile Okulu Veli Eğitimi Semineri verilmektedir  . 5 hafta 9 oturum toplamda 44 saat verilecek eğitimin konuları  Sosyal Duygusal Beceri Gelişimi, Aile İçi İletişim Becerileri ,, Ahlaki Gelişim, Akran İlişkileri, Bağımlılık, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi ile Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivedir.

May

Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli Psikolojik Danışmanlar Abdullah ALYAPRAK ve Hanife GÜNEŞ tarafından okulumuz öğretmenlerine “Psikolojik Sağlamlık” konulu seminer verilmiştir.